Vzdrževanje in it podpora

Potrebujete partnerja, ki bo skrbel za IT infrastrukturo v vašem podjetju ter za njeno nemoteno delovanje? Imate morda težave s tem, da pogosto prihaja do nepravilnosti ali okvar pri delovanju vašega IT sistema, kar prinaša veliko slabe volje in vedno nove stroške? Je vaša IT oprema zastarela ali v preteklosti ni bila ustrezno vzdrževana, zato ne deluje kot bi morala? Bi potrebovali  skrbnika vašega IT okolja oziroma nekoga, ki bi vam bil vedno na voljo za podporo na IT področju?

Potem ste prišli na pravi naslov! Z odločitvijo za zunanje izvajanje IT storitev oziroma t.i. »outsourcing« lahko vzdrževanje in podpora IT infrastrukture v vašem podjetju postaneta naša skrb, s čimer se rešite tega bremena in se lahko nemoteno posvetite svojemu delu.


Komu je namenjeno pogodbeno vzdrževanje IT sistema in IT podpora?

Pogodbeno vzdrževanje IT sistema, zunanje izvajanje storitev ali »outsourcing« je namenjeno strankam, ki si želijo dolgotrajno, brezhibno, zanesljivo in učinkovito delovanje obstoječega informacijskega okolja. Sistemsko skrbništvo IT infrastrukture je namenjeno vsem, ki želijo optimizirati svoje poslovanje tako, da se bodo lahko posvetili prednostim nalogam pri gradnji lastnega posla, zato bi radi upravljanje in vzdrževanje IT sistemov prepustili za to usposobljenim strokovnjakom.


Zakaj se odločiti za »outsourcing« oziroma zunanje izvajanje IT storitev?          
Vzdrževanje in podpora

Poskrbeli bomo za:

 • odlično delovanje celotne IT infrastrukture,
 • skrb za varnost vašega IT sistema,
 • boljši nadzor nad IT infrastrukturo,
 • pomoč pri prilagoditvi IT sistema na spreminjajoč se delovni proces,
 • takojšnje zaznavanje napak ali okvar pri delovanju ter hitrejše reševanje težav,
 • kakovostno upravljanje s celotnim IT sistemom, ki bo tako deloval bolj optimalno.

 

Kaj lahko storimo za vas?

Sistemsko skrbništvo in pogodbeno vzdrževanje IT sistema pomeni za nas nadgradnjo zaupanja, z namenom, da vzpostavimo dolgoročen partnerski odnos in poskrbimo za učinkovit nadzor in upravljanje sistema vaše IT infrastrukture. Tako spoznamo vaše potrebe, jim ponudimo prednostno obravnavo, kakovostno servisno podporo in redno vzdrževanje z namenom ustvariti prihranke in izboljšati procese. Pogodbeno vzdrževanje v čim večji meri prilagodimo zahtevam vašega poslovanja, ter vam omogočamo celovito podporo in sistemsko skrbništvo na tem področju.

Poleg klasičnega vzdrževanja, nudimo proaktivno vzdrževanje. Proaktivne storitve so oblikovane tako, da strankam pomagajo kar najbolje izkoristiti njihove naložbe v IT, ter izboljšati stabilnost, dosegljivost ter operativno učinkovitost IT-okolja. Rešujejo težave, še predno se te pojavijo, nudijo dolgoročno zanesljivost delovanja, zmanjšajo poslovna tveganja ter zvišajo operativno učinkovitost IT-ja.


Prednosti pogodbenega vzdrževanja:

 • Krajši odzivni čas – prednostno bomo obravnavali vaše prijavljene napake z definiranim odzivnim časom.
 • Krajši čas popravil opreme – dodatno lahko ovrednotimo ali zagotovimo čas popravila vaše opreme.
 • Ugodnejše cene na opravljene storitve – v okviru pogodbe vam pripada pogodbeni popust, ki velja za vse HC Center storitve.
 • Servis – prioritetno vam lahko zagotovimo servisne storitve na vaši lokaciji.
 • Boljši izkoristek – s preventivnim vzdrževanjem vaše celotne opreme dosežemo njen boljši izkoristek.
 • Oddaljen nadzor sistema – na vašo zahtevo bomo nadzirali in upravljali z vašim informacijskim okoljem.
 • Administracija informacijskega sistema – pripravljali bomo poročila in vas redno obveščali o obstoječem stanju, opravljenih delih in izboljšavah informacijskega sistema.
 • Svetovanje o informacijski tehnologiji in druge storitve – v primeru, da boste potrebovali nasvet, vam bomo v najkrajšem možnem času kredibilno svetovali.

Pogodbo o vzdrževanju IT sistemov prilagodimo glede na zahteve in potrebe vašega poslovanja.