Študija o tem, kako smo s HC CLOUD storitvami stopili v prihodnost

HC CENTER - izbira pravilnega strežnika za podjetje

ŠTUDIJA PRIMERA: uporaba HPE SimpliVity rešitve za našo HC CLOUD storitev.

HPE SimpliVity uporabljamo v našem HC CLOUD-u, s katerim svojim strankam ponujamo najem lastnega virtualnega strežniškega okolja in varnostnega kopiranja podatkov. Zaradi napredne tehnologije, ki nam jo HPE SimpliVity ponuja, lahko brez večjih naporov ustvarjamo zanesljiva, varna in učinkovita virtualna IT okolja, ki so popolnoma prilagojena našim strankam.

Poleg fleksibilnosti in velikih prihrankom fizičnega prostora v podatkovnem centru, smo se za tovrstno infrastrukturno rešitev odločili tudi zaradi učinkovitosti shrambe podatkov, saj nam omogoča razmerje 10:1 pri velikosti med shranjevanjem in varnostim kopiranjem podatkov. To pa so za današnji čas res presenetljivi rezultati. Celovit sistem je sestavljen iz enot, ki so razporejene po geografsko ločenih podatkovnih centrih v Sloveniji, s fizično ločenimi omrežnimi povezavami različnih ponudnikov, s čimer zagotavljamo našim strankam izjemno visoko stopnjo varovanja in dostopnosti do njihovega virtualnega okolja, poslovnih podatkov in aplikacij.

Vabimo vas, da si preberete študijo primere o HC Cloud-u, ki jo je za vas pripravil naš globalni partner HPE. Študijo primere lahko najdete TUKAJ.

HPE SELECTIUM SMALL pri grn pos rgb 1