Celovita kibernetska zaščita za podjetja

Ali ste vedeli, da so, kibernetska varnostna tveganja, uvrščena takoj za naravnimi katastrofami med operativnimi grožnjami?

Kibernetske grožnje so postale neizbežna realnost in so konstantno prisotna, zaradi narave dela v poslovnih okoljih, kjer smo stalno navzoči na svetovnem spletu. Dejstvo je, da se količina zabeleženih kibernetskih napadov iz leta v leto viša  za okvirno med 10-15% in vprašanje je, ali je vaša organizacija pripravljena na kibernetski napad. Saj ni več vprašanje ali boste tarča temveč kdaj boste tarča kibernetskega napada. S tem razlogom smo za vas, pripravili našo novo storitev celovite kibernetske zaščite s sprotnim proaktivnim spremljanjem ter nadzorom pri reševanju znanih in neznanih varnostnih incidentov v vaši organizaciji.

Orodje EDR – Endpoint Detection and Response, ki je del celovite rešitve s senzorji opazuje okolje in njegovo obnašanje, ter pošilja podatke v center za analizo in služi kot orodje za spopadanje z napadalci, ki so obšli antivirusno zaščito. Tam so s pomočjo analitičnih orodji kot so umetna inteligenca in z varnostnimi strokovnjaki primerja z obstoječimi, globalnimi podatki, jih postavlja v kontekst, primerno klasificira in nas obvesti o varnostnem incidentu, katerega lahko sami ali z vašo pomočjo razrešimo. Pri tem posreduje smernice, kako optimalno razrešiti določen varnostni vdor/incident oziroma v določenih primerih, kjer gre za resnejši incident, opravi »remediacijo« avtomatsko, kar pomeni, da izolira posamezno končno točko v vaši organizaciji.

HC CENTER - Celovita kibernetska zaščita za podjetja

Prednosti te rešitve so:

  • analiza v realnem času ,
  • sprotno proaktivno odkrivanje in odziv na kibernetske grožnje na končnih točkah (EDR),
  • vodilno protivirusno programsko opremo in požarno pregrado za zaščito končnih točk (EPP),
  • zaščita strežnikov,
  • identifikacija pravih napadov,
  • vizualizacija konteksta,
  • osrednji upravljavski sistem za celotno organizacijo.


S storitvijo celovite kibernetske zaščite s sprotnim proaktivnim spremljanjem želimo omogočiti visoko kakovost varnosti manjšim in srednje velikim podjetjem, ki jim je najem storitev v zunanjem varnostno operativnem centru (SOC) težje finančno dostopen.

Za več informacij vas vabimo k ogledu video predstavitve ponudnika ali pa nas kontaktirajte na: prodaja@hc-center.com

WithSecure Registered Partner charcoal black
WithSecure Registered Partner charcoal black