O nas

Podjetje HC Center d. o. o. je v zasebni lasti in deluje od leta 2001. V relativno kratkem času smo uspeli združiti pretekle izkušnje in znanje. Naša najboljša priporočila in potrditve so uspešno zaključeni projekti in vse večji krog zadovoljnih poslovnih partnerjev.

Naša osrednja dejavnost je IT sistemska integracija. Smo ekipa izkušenih in prodornih strokovnjakov, ki je kos tudi najzahtevnejšim projektom s področja informacijske tehnologije.

Dolgoletne izkušnje, širok spekter znanj, sodelovanje z vrhunskimi proizvajalci programske in strojne opreme ter usmerjenost k željam in potrebam končnim naročnikom omogočajo uspešno izvedbo projektov tako doma kot v tujini. Naša prihodnost bo usmerjena k nadaljnjem razvoju osnovne dejavnosti s poudarkom zagotavljanja rešitev v sklopu digitalne transformacije podjetji.

“Iskreno upamo, da bomo s ponujenimi rešitvami in pristopom pridobili tudi vaše zaupanje za nadaljnjo skupno partnersko pot.”

Aleksej Kranjec, direktor

Grafična podoba podjetja skozi zgodovino delovanja do danes:

logo-hc_old

Leto 2001

logo_color_g

Leto 2009

hc-logo-mail

Leto 2020

Bonitetna odličnost

V letih 2016, 2017 in 2018 smo pridobil certifikat Zlate bonitetne odličnosti AAA, ki izkazuje našo poslovno uspešnost, ki ga je prejelo v povprečju le 1,98 % pravnih subjektov v Sloveniji.

V prihodnjih letih smo bonitetno oceno nadgradili in pridobili Certifikat platinaste bonitetne odličnosti AAA, ki jo ohranjamo vse do danes. Bonitetna ocena platinaste odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov, katero dosega zgolj 1,3% vseh podjetij. Platinasto bonitetno odlična podjetja, ki po novem failure score modelu najvišji razred zlati AAA dosegajo najmanj tri leta zaporedoma.

hc center boniteta

Bonitetna odličnost je za nas posledica spoštovanja udeležencev in korektnost poslovnih odnosov, kar je eden pomembnejših orodij za doseganje tega uspeha.


Sistem vodenja kakovosti

V leto 2020 smo vzpostavili in prejeli dva pomembna certifikata, mednarodni certifikat za vodenje kakovosti ISO 9001, ter certifikat za upravljanje informacijske varnosti ISO 27001.

Kombiniran temno siva transparent 3

Zavezujemo se k upoštevanju veljavnih zahtev standarda politike kakovosti ter varovanja informacij.


Partnerji in certifikacije

HC Center je v več kot desetletju obstoja postal priznan in spoštovan poslovni partner, kar potrjujejo predvsem številne uspešne implementacije in posodobitve IT-infrastrukturnih rešitev. Tehnična odličnost je jedro našega uspeha, naša konkurenčna prednost pa so predvsem znanje, izkušnje, predanost in odlično poznavanje potreb naših naročnikov.

HC Center neprestano izboljšuje in nadgrajuje znanje ter kompetence. To dokazujejo tudi številne certifikacije in dolgoletna partnerstva z nekaterimi najvidnejšimi proizvajalci v panogi: HPE, IBM, HP, Lenovo, Canon, Therefore, F-Secure,…

Partnerski_logo_HPE_Silver_Solution_Provider
Partnerski_logo_HPE
Partnerski_logo_Aruba
Partnerski_logo_HP_Silver_Partner
Partnerski_logo_Therefore
Partnerski_logo_Effective_Office
Partnerski_logo_Canon_silver_partner
Partnerski_logo_Acronis
Partnerski_logo_Entrust
Partnerski_logo_Forcepoint
Partnerski_logo_VMware
WithSecure Registered Partner charcoal black