Testiranje varnosti omrežij

Večina digitalnih groženj danes v podjetja vstopa preko omrežja. Prav zato je pomembno, da podjetje redno opravlja varnostna preverjanja zunanjega omrežja. S tovrstnim varnostim preizkusom skrbniki odkrijejo morebitne pomanjkljivosti in razpoke, ter jih zakrpajo oziroma odpravijo še preden bi jih lahko izkoristili napadalci.

Ker pa kibernetski kriminalci ne mirujejo, temveč vedno znova snujejo načine in tehnike napadov ter razvijajo nova orodja, morajo podjetja poskrbeti za redna preverjanja varnostnih sistemov in omrežij, skratka, svoje digitalne obrambe.

Varnostni strokovnjaki podjetja HC Center bomo s kombinacijo ustreznih varnostnih tehnologij, ukrepov in nastavitev poskrbeli za »miren spanec«, saj bomo minimizirali možnost uspešnega napada na IT-infrastrukturo vašega podjetja.

V okviru rešitve in storitve F-Secure Radar je poskrbljeno tako za redna varnostna preverjanja omrežja kot tudi stalno seznanjanje njihovih skrbnikov glede novosti na področju digitalnih groženj. Pomnite: če ste na napadalce pripravljeni, se njihove možnosti za uspešno izveden napad drastično zmanjšajo.

WithSecure Registered Partner charcoal black
WithSecure Registered Partner charcoal black