Poslanstvo in vizija

Poslanstvo

V podjetju HC Center obvladujemo sodoben razvoj na področju načrtovanja, podpore in vzpostavitve informacijskih sistemov s poudarkom na digitalizaciji poslovanja. 

poslanstvo in vizija hc center prikazna slika

Poslovni uporabniki nas poznajo predvsem po osredotočenosti na cilje, prilagodljivosti in brezkompromisnemu zadovoljevanju njihovih potreb s poudarkom na prilagajanju storitev, pisanih na kožo večini poslovnih okolij.


Vizija

Tudi v prihodnje bomo dali poudarek na zagotavljanju kakovostnih storitev, kredibilnemu svetovanju ter iskanju najboljših razmerij med tehnologijami in rešitvami.

Svoje kompetence nameravamo še naprej razvijati in širiti. Zavedamo se pomembnosti znanja in se zavezujemo, da se bomo tudi v prihodnje čimbolj celovito usposabljali. To nam bo omogočalo odzivanje na spreminjajoče se zahteve trga informacijskih tehnologij in nove izzive, ki jih prinaša digitalizacija poslovanja. Nenazadnje bomo osredotočeni tudi na visoka stopnjo motiviranosti kolektiva, rasti prihodkov iz poslovanja ter kontinuiranem organizacijskem razvoju podjetja.