Celovita Wifi rešitev za mala in srednja podjetja

Malim in srednjim podjetjem, v nasprotju z velikimi, pogosto primanjkuje znanja in kadrov pri uvajanju novih tehnologij. Ker so se ekipe bolj primorane osredotočati na samo jedro njihovega poslovanja, je pomembno, da ima podjetje z postavitvijo omrežne infrastrukture čim manj zapletov.

Najboljši primer dobre prakse je, da imajo manjša podjetja in organizacije dostop do preprostih, varnih in pametnih rešitev za povezljivost. Take rešitve ekipam podjetij omogočajo izboljšanje uporabniške izkušnje omrežja brez stroškov in zapletenosti.

HC CENTER - wifi rešitev za podjetja

MOČ WI-FI 6 TEHNOLOGIJE V ROKE LASTNIKOM MALIH PODJETIJ.

V HC Centru smo prav zaradi organizacij, katerih komunikacija se je preselila na splet ter v katerih se je začelo delo opravljati od kjerkoli, poiskali varno in enostavno rešitev postavitve omrežne infrastrukture: to je najnovejši produkt družine Aruba Instant On –  dostopna točka Aruba Instant On APP22.

Aruba Instant On AP22, ki prinaša do štirikratno zmogljivost 802.11ac dostopnih točk, zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo ne glede na okolje, pa naj gre za oddaljene pisarne, hibridne učilnice ali prenovljeno maloprodajo in gostinske obrate.

Omenjeno rešitev je mogoče nastaviti ter centralno upravljati preko mobilne aplikacije ali preko spletnega portala v oblaku. Aruba Instant On Wi-Fi pa se namesti v krajšem času, kot si skuhate kavo.

 

KOMU VSE JE WIFI REŠITEV NAMENJENA?

  • Trgovine in kavarne: Za prodajalce sta omrežna povezljivost in varnost ključnega pomena za delovanje. Zagotavljanje tekočih sistemov prodajnih mest (Poin-of-Sale, PoS) za prevzem, izplačevanja plač, nadzora zalog in dostopa gostov je nujno za rastoča podjetja. Z Aruba Instant On AP11 in AP22 dobijo lastniki malih podjetij stroškovno učinkovito, enostavno za upravljanje, varno in hitro Wi-Fi rešitev, ki je zgrajena za podporo mobilnim, IoT in varnostnim zahtevam današnjega zaposlenega komercialnega okolja.

 

  • Pisarne v podjetjih: prenosniki z visoko zmogljivostjo, poslovne aplikacije, ki zahtevajo veliko podatkov in interaktivna orodja za virtualno glasovno ter video sodelovanje potrebujejo brezžično omrežje, ki deluje brezhibno. Dostopne točke Aruba Instant On so zasnovane tako, da ustrezajo zahtevam poklicnih pisarn, tako da gostje ostanejo povezani, zaposleni pa produktivni.

 

  • Gostinstvo in hotelirstvo: ne glede na to, ali gre za zasebne turistične namestitve (Airbnb nastanitev, B&B, apartma, kamp itd.) ali najbolj priljubljen hotel v mestu, je hiter, varen in zanesljiv dostop do omrežja ključ do pozitivne izkušnje tako gostov kot zaposlenih. Aruba Instant On zunanje točke namenjene prostorom, ki zahtevajo brezhiben notranji in zunanji dostop, ter pokritost, ki zagotavlja nemoteno izkušnjo z delovanjem Wifi omrežja.

 

 

RAZŠIRJENE TRŽNE ZMOGLJIVOSTI

Med drugim Aruba sodeluje tudi z vodilnimi podjetji za elektronsko trženje – Aislelabs, Purple, SkyFii, Wavespot in Zoox Smart Data – tako je Aruba Instant On rešitev preoblikovala v močno marketinško platformo. Zato vam, z globalni partnerji, ponujamo paket brezplačnih in vrhunskih storitev, ki jih je mogoče konfigurirati le nekaj minutah.

Če torej želite prepustiti probleme omrežne infrastrukture strokovnjakom in hkrati uživati popoln nadzor in upravljanje svojega wifi omrežja v podjetju, nas kontaktirajte prodaja@hc-center.com, mi pa vam bomo  pripravili ponudbo vzpostavitve omrežnih rešitev, ki bodo za vas najprimernejše.