NOVA SERIJA STIKAL ZA MALA IN SREDNJA PODJETJA – ARUBA INSTANT ON 1930

Za poslovna omrežja so stikala osnova za zanesljivo povezljivost, saj povezujejo strojno opremo, s katero upravljate vaše poslovanje. Pravo stikalo optimizira pasovno širino omrežja in njegovo splošno zmogljivost, ter pripomore k učinkovitemu delovanju za vaše poslovanje pomembnih aplikacij.

Aruba, družba v lasti Hewlett Packard Enterprise, je v letošnjem poletju posodobila omrežno rešitev za mala in srednje velika podjetja Aruba Instant On z novimi funkcionalnostmi, ter predstavila novost – serijo stikal Aruba Instant On 1930Gre za cenovno ugodno serijo stikal, enostavnih za uporabo, vendar zanesljivih in varnih.

Upravljati jih je mogoče preko Aruba Instant On mobilne aplikacije in spletnega portala ali neposredno preko spletnega vmesnika (WebGUI). Upravljanje je enostavno in zanj ne potrebujete tehničnega znanja. Z novo serijo stikal je mogoče vzpostaviti celovito omrežje, ki ga je možno v celoti nadzorovati in upravljati od kjerkoli.

 

Na voljo je sedem različnih modelov z 8, 24 ali 48 gigabitnimi omrežnimi vrati, s Class4 PoE ali brez. S PoE funkcionalnostjo je mogoče preko omrežnega kabla napajati brezžične dostopne točke, varnostne kamere, IP telefone in druge naprave ter tako poenostaviti omrežno in električno infrastrukturo. Stikala omogočajo tudi do štiri 1/10GbE SFP/SFP+ povezave, odvisno od izbranega modela.

Stikala serije Aruba Instant On 1930 imajo omejeno doživljenjsko garancijo, kar pomeni da so v garanciji še pet let po zaključku prodaje.

Potrebujete več informacij? Pišite nam na prodaja@hc-center.com ali si oglejte našo Arubo stran.

Partnerski logo Aruba