OBVESTILO ZA POSLOVNE PARTNERJE: POSLOVANJE V ČASU KORONAVIRUSA

Dnevno prihaja do okužb s koronavirusom tudi v Republiki Sloveniji. Ker smo družbeno odgovorni in želimo tudi mi pomagati pri preprečevanju širjenja okužb, smo sprejeli naslednje ukrepe:

  • Vse vaše zahtevke za tehnično podporo bomo skušali, v sodelovanju z vami, reševati na način preko varnega oddaljenega dostopa.
  • Ne-nujni zahtevki za tehnično podporo, ki zahtevajo obisk našega tehnika na vaši lokaciji in hkrati niso poslovno kritični ter ne vplivajo na delovanje vašega poslovanja se do nadaljnjega prestavijo.
  • Nujne zahtevke za tehnično podporo, ki zahtevajo obisk našega tehnika na vaši lokaciji in so hkrati poslovni kritični ter vplivajo na delovanje vašega poslovanja, se bodo izvajali po dogovoru, na način, da bomo upoštevali varnostne ukrepe, za zmanjševanje širjenja okužb.
  • Prosimo vas, da vse zahtevke naslavljate na elektronski naslov: podpora@hc-center.com ali pa oddate preko podporne spletne strani (LINK NA DOLGI URL).


Hkrati vas obveščamo, da smo pričeli delno izvajati naš načrt neprekinjenega poslovanja, zato bo večji del naše ekipe opravljal delo od doma. Čeprav smo delo od doma skrbno načrtovali, se lahko pojavljajo manjše motnje v našem poslovanju, zato vas prosimo za razumevanje. Kritični sistemi, na katerih ponujamo naše storitve v oblaku, delujejo in bodo delovali nemoteno naprej.

Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na telefonski številki 01 5862 450 ali preko elektronske pošte info@hc-center.si.

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje. V primeru sprememb vas bomo pravočasno obvestili.