PREJELI SMO CERTIFIKAT CANON SILVER PARTNER

Ponosni smo, da smo tudi v letu 2023 smo prejeli certifikat Canon Silver Partner, ki potrjuje našo predanost in strokovnost na področju digitalnih rešitev. S certifikatom želimo zagotoviti najboljše izkušnje za naše stranke, tako v smislu kakovosti izdelkov kot tudi podpore in storitev.

 Kaj to pomeni za naše stranke?

  1. Dostop do najnovejših tehnologij: Kot Canon Silver Partner imamo prednost dostopa do najnovejših izdelkov in tehnoloških inovacij Canon-a. To nam omogoča, da vam lahko ponudimo najnaprednejše in najboljše rešitve.
  2. Zagotovljena kakovost: Ponujamo vam izdelke in storitve vrhunske kakovosti, ki bodo ustrezali vašim pričakovanjem.
  3. Strokovnost in znanje: Kot Canon Silver Partner imamo dostop do izobraževanj in strokovnih virov, ki nam omogočajo, da ostanemo na vrhu tehnoloških inovacij ter razvoja na področju Canon izdelkov. Naša ekipa je usposobljena in informirana o najnovejših trendih in lahko zagotovi strokovno podporo in nasvete.
  4. Partnerstvo in dolgoročno sodelovanje: Certifikat Canon Silver partnerstva krepi naše partnerstvo s Canon-om in daje temelje za dolgoročno sodelovanje. Naše stranke bodo deležne prednosti stabilnega in trajnostnega odnosa, ki ga gradimo na zaupanju, podpori in skupnih ciljih.

 

Skupaj gradimo uspeh in premikamo meje poslovnega sveta.

2023 SILVER PARTNER EXT HOR RGB Workspace Collaboration Solutions 7 37