S PONOSOM MED 3,7% NAJBOLJŠIMI PODJETJI

Pred vsakim poslovanjem z novim poslovnim partnerjem, mora podjetje opraviti domačo nalogo – pregledati njegovo preteklo poslovanje ter plačilno disciplino, sicer lahko takšno sodelovanje zanj predstavlja resno tveganje. Eden od kriterijev, na katerega se lahko podjetja zanašajo, je bonitetna ocena. Ta temelji na finančnih kazalnikih preteklega poslovanja in je dober pokazatelj plačilne (ne)discipline, likvidnosti ter donosnosti. Odseva kakovost poslovanja podjetja, uspešnost in obetavnost. Nenazadnje gre za analizo preteklega in napoved prihodnjega delovanja in zagotavlja miren spanec našim naročnikom.
 

Zakaj poslovati s podjetjem z dobro bonitetno oceno?

Poslovanje s podjetjem z dobro bonitetno oceno zagotavlja:

  • zanesljivega poslovnega partnerja,
  • manjšo verjetnost njegovega stečaja,
  • pravočasno plačane račune,
  • zanesljivo dobavo izdelkov/storitev.

 

S ponosom sporočamo, da smo po mednarodno priznanih kriterijih poslovno analitične hiše Dun & Bradstreet,  tudi letos prejeli Platinasto bonitetno oceno AAA, kar je najvišja vrednost bonitetne odličnosti, ki jo prejme le 3,7% slovenskih podjetij.

V HC Centru se trudimo biti zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan partner za sodelovanje, saj se zavedamo, da lahko le tako naročnikom zagotavljamo kakovostno obravnavo, hkrati pa suvereno nastopimo na trgu in ohranjamo ugled.

 

logo PlatinumAAA sl SI 1