Therefore™ je bil postavljen na 1. mesto sistemov za avtomatizacijo delovnih procesov.

SoftWare reviews je del informacijsko-tehnološke raziskovalne skupine, ki izvaja najbolj poglobljene analize programskih rešitev, na katera se zanašajo največja podjetja na svetu. V njihovem vodniku za kupce za leto 2022, kjer so se poglobili v 14 sistemov na trgu in izvedli analizo na podlagi informacij končnih uporabnikov, podjetij in IT strokovnjakov so platformo Therefore imenovali kot »leaderja«, kar nakazuje na odlične lastnosti produktov, zadovoljtvo in kvalitetno izkušnjo pri posrednikih, s katerimi so sodelovali.

Poleg tega pa je bila platforma uvrščena na 1. mesto v kategoriji »Workflow Automation«, za kar so navedliz, da je med glavnimi razlogi širok nabor in lahkotna konfiguracija sistema za avtomaticijo opravil.

Prav tako pa so bili visoko uvrščeni tudi v drugih kategorijah, in sicer so zasedli 2. mesto v kategorijah pretvorbe datotek in kakovosti funkcij, ki so na voljo. 3. mesto jim je pripadalo v kategorijah za upravljanje metapodatkov in zmogljive iskalne vrstice. Kar pa še ni vse, saj je bila platforma Therefore uvrščena tudi med najboljših 5 v kategorijah: širok nabor funkcij, strategija produkta in njihov napredek, podpora prodajalcev, enostavnost integracije, enostavnost prilagoditev, enostavnost vpeljave sistema v uporabo in zajemanje kanalov.

Za več informacij, si lahko več preberete tukaj.

HC CENTER - Therefore nagrada
HC CENTER - Therefore nagrada