Uspešna certifikacija ISO standardov

V podjetju HC Center d.o.o. se zavedamo, da je varnost in kakovost storitev ključnega pomena za naše stranke. Podjetja, ki se ukvarjamo z obdelavo in hranjenjem podatkov strank, moramo biti še posebej pozorna na varovanje teh podatkov pred vdori in krajo. Zato smo ponosni, da smo ponovno uspešno prestali presojo po standardih ISO 9001 in ISO 27001, saj smo s tem dokazali našo predanost k zagotavljanju najvišjih standardov kakovosti in varnosti.


Certifikat ISO 9001 nam omogoča izpolnjevanje najvišjih standardov kakovosti v vseh vidikih našega poslovanja. Naša strategija temelji na načrtovanju, izvajanju in preverjanju procesov, kar zagotavlja visoko kakovost na vseh področjih poslovanja in nam omogoča usmerjanje v preprečevanje napak.


Certifikat ISO 27001 pa dokazuje, da vzdržujemo in nenehno izboljšujemo naš sistem upravljanja varovanja informacij. Zagotavlja zaščito zaupnih informacij in podatkov strank, kar je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti in zaupanja.

V HC Centru smo ponosni na svoje zaposlene, ki s svojim znanjem in predanostjo zagotavljajo najboljše storitve za naše stranke. S stalnim izobraževanjem in prilagajanjem novim tehnologijam pa ostajamo korak pred konkurenco ter lahko našim strankam ponudimo najboljše rešitve in storitve v skladu s standardi ISO 9001 in ISO 27001.

iso