POVABILO V KLUB SLOVENSKIH PODJETNIKOV

Ponosni smo na povabilo v Klub slovenskih podjetnikov, ki združuje trenutno 237 nadpovprečnih slovenskih podjetij z različnih dejavnosti, vendar jasno vizijo o skupnem sodelovanju pri gospodarskem razvojnem preobratu Slovenije.

Vstopni pogoji v klub so visoki, saj se v klubu želijo izogniti sodelovanja v tajkunskih zgodbah. Člani morajo imeti tako poravnane vse obveznosti, tako do zaposlenih, kot države. Pomembna je politična nevtralnost, želja po vzpostavitvi prijaznega podjetniškega okolja v Sloveniji, negovanje prijateljskih vezi med člani in medsebojna pomoč, ter spodbujanje poslovnih modelov z visoko dodano vrednostjo. S poudarkom na negovanju mladih talentov in vrhunskega razvoja v sožitju z naravo.

Posnetek zaslona 2021 04 28 134021Vir: https://www.sbc.si/

Zakaj smo se odločili za članstvo?

Z včlanitvijo v klub želimo prispevati k boljši poslovni klimi v Sloveniji, z dobrimi pogoji za delo pa nuditi našim naročnikom najboljšo možno obravnavo, ter inovativne rešitve, ki bodo pripomogle k hitremu prilagajanju na zahteve trga. Obenem tudi verjamemo, da Klub slovenskih podjetnikov lahko pripomore k temu, da v Sloveniji vrednota poštene podjetnosti postala temeljna vrednota naše družbe.